Header Ads

Spotify visar din statisk för 2013

Spotify tillåter dig numera se din musikala statistik genom hela 2013. Vilket är sjukt kul och intressant att se egentligen. Dock känner jag mig lite besviken och ärligt talat lite misstrogen. Enligt datan nedanför på bild, har jag lyssnat på musik i cirka 25 dagar på nästan ett år. Jag vet att jag lyssnar mer än så. Tycker att att musiken är i gång hela tiden.

Sen har vi ett annat "problem". Mina top ten tracks stämmer inte alls överens med min Top ten tracks 2013 på Last.fm som jag inte använder så mycket mer. Så hur vida man kan lita på den här statistiken eller inte, vet jag inte. Får helt enkelt ta det med en nypa salt.

Prova du med, här.

Inga kommentarer

Vänligen notera

Innehållet som publiceras på Typ Android omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du är som kommentatör helt ansvarig för det du skriver.

Använder Blogger.