Header Ads

iPad Pro släpps i Sverige


Under gårdagen släpptes iPad Pro. Sverige tillhör en skara på hela 40 länder där enheten släpps på samma datum. Den finns inte ute i butik än dock, men går att köpa online redan nu.

Plattan, med sin massiva 12.9 tums retina display går av på 8 995kr i sitt grundutförande med ett minne på 32 GB. 4G varianten, med hela 128 GB minne kostar 11 995kr, så det är inget för folk med liten plånbok.

Tillbehör som Apple Pencil och ett tangentbord tillkommer senare separat och finns nu utan någon svensk summa att förhålla sig till.

Jag finner det svårt att se vilken målgrupp Apple riktar sig till när det kommer till den löjligt gigantiska displayen, är det för studenten som vill ersätta sin laptop med en iPad? Med tanke på priset så nej, tror inte det. Är den för affärsmän, eller för de kreativa artisterna? Ska bli spännande att se vem och vilka som köper denna tablet.

Inga kommentarer

Vänligen notera

Innehållet som publiceras på Typ Android omfattas av grundlagsskydd. Detta inkluderar inte kommentarsfältet. Du är som kommentatör helt ansvarig för det du skriver.

Använder Blogger.